lørdag 2. oktober 2010

Dag 33, 1.september


Final destination:
KONSMO-LINDESNES
Ca 54km
Total distanse på var rute frå Nordkapp-Lindesnes: 2479 km


Endelig har me nådd målet! Tre superglade jenter telte ned på milene og kilometerene før me ankom Lindesnes fyr tidlig fredag formiddag. Det var ein fantastisk følelse å endelig ha fullført ekspedisjonen :) Og me klarte det akkurat før ruskevêret kom :-)
Ute på Lindesnes fekk me den æren av å være med på fotografiåpningen til Lars Verket, fantastisk eine bilder han har tatt frå kajakkperspektiv!

Det har vært ein knall tur, fylt med mange opplevelsesrike minner; Har sett mykje fin natur og møtt mange flotte folk. 33 dager på sykkel er ei bra lang stund å sitte på eit sykkelsete, men det har likevel gått fort unna fordet :) Me har vært heldig og kun opplevd ei punktering og ellers ingen alvorlige skader enn litt forslåtte kne og handledd etter velt på sykkelen.

Etter å ha budd i sykkelvesker, levd litt usminka og med ein "friluftslivhygiene", ser me fram til å komme heim igjen til den meir normale tilværelsen. Der skal me finne ro og gje kvile til muskler og ledd, samt treffe familie og venner igjen. Men ein ny sykkelekspedisjon vert lett planlagt, men då vil den gjerne helst gå til eit anna område ;)

Takk til alle som har stilt opp for oss med å sjekke syklene, fikse litt lause skruer her og der, sponsa oss med ein og fleire kaffekopper og andre ulike rabatter, vist oss gjestfrihet, og gitt oss mat og tak over hodet undervegs. :)


Ellers kan du nå finne oss på Lindesnes fyr sine nettside: http://www.lindesnesfyr.no/?page=301&menu=60&id=1040

2 kommentarer:

  1. Så fint at dere kom innom akkurat i det jeg skulle åpne utstillingen på Lindesnes fyr! Det gjorde jo at vi ble nesten dobbelt så mange! :)
    Veldig sporty å legge ut på en sånn tur!
    Padlehilsen
    Lars Verket

    SvarSlett
  2. Det var berre kjekt å få vere med på! Fantastisk flotte bilder du hadde.

    SvarSlett