tirsdag 21. september 2010

Dag 23


RØROS - SAVALEN
-en liten etappe på 76km


No er me kome 7,6 mil lengre på ekspedisjonen, og ein ny dag er unnagjort. Er ferdig med å sykle gjenom trønderriket, og har entret Hedmark fylke. Me ler no litt av oss sjølve, med tanke på vårt bedagelige tempo... Har sine naturlige årsaker med vonde kne, stive muskler, forkjølelse, og tilfeldige høyfjellshotell som plutselig dukker opp og lokker med spa... Me falt i dag for denne fristelsen, og booka ein etter ein inn på hotellet og dets masasje. Sjølvsagt var det velværsbasseng og boblebad som me også benytta oss av. Knallgodt å få mjukne opp i muskler og ledd etter over 20 dager på sykkelsete! -neida, me e ikkje 75+ (berre sammenlagt). Og med det glir me rett inn i hotellgjestane sin gjennomsnittsalder ;)

Vegen frå Røros til Tynset gjekk unna lett som ein leik, med fint flatt terreng. Litt shakey fulgte me E3 nokre kilometer, før me svinga av på ein mykje mindre trafikkert vei, retning Savalen. Haustfargane samt eit lite ekorn viste seg her i sol og fint
ver, foruten om ei og an veldig lokal regnbyge :)

Ellers kan me no bekrefte at jaktsesongen er igang! Har høyrd skudda frå skauen fleire dagar no, og begynner å undre litt på om det er oss dei sikter på...? Flotte sykkelryper som me er :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar