tirsdag 7. september 2010

Dag 8, hvalsafari


Denne dagen har vi ikkje bevega oss noe særlig på de to hjulene, men har derimot tilbringt mesteparten av dagen ute på overflåten av hvalenes eldorado. Vi snakker hvalsafari i Bleik-området rett utenfor Andenes. Tre store hvaler fikk vi øye på, og de var ikkje så langt vekke ifra båten heller. To spermhvaler og en grindhval låg på havoverflaten og hilste på oss. Før den forsvant helt, viste den halen pent og elegant for oss!

Sitter for øyeblikket plassert i celle 2 i arresten på Andenes med militærkledde menn ved siden av oss...;-)-Arresten er en lokalkafé, og fotballkampen vises på stortv, så en god gjeng folk har samlet seg her, da hovedsaklig guttaboys. Her har de god mat og drikke, og vi benytter oss av det dog har vi ikkje samvittighet til å bestille hvalbiff...litt for personlig innvolvert til det i dag:-)

2 kommentarer:

  1. Så flott at dokker har fått oppleve min flotte heimplass,med kvalsafari å arresten:God tur videre.Klem fra Kristin på med.D

    SvarSlett
  2. Det er et stor sykehjem i Åse på øst siden av Andøya hvis dere blir altfor sliten... =) Vi har bodd i Risøyhamn så det må dere også se ;) ikke kjør forbi, men sving til venstre 1 km etter Bjørnskinn krysset!

    SvarSlett