onsdag 8. september 2010

Dag 9


Andenes - Henningsvær
(Grunnet kun fotogradering med vanlig kamera, blir det et reserveløsningsbilde i stedet)
Dagen startet tidli tidli etter en liten natt i uthuset til café arresten.ettersom vi hadde syklet andøya opp på vestsiden tok vi idag buss ned østsiden og like til stokmarknes...dette grunnet kommunikasjonssvikt med bussjåfør...(greit å ha noen å skylde på hvertfall) vi syklet no altså derifra via svolver ned til henningsver: en liten perle avstikker vel verdt å få med seg:-)! Har hatt strålende sol og deilig varme i hele dag,en liten touch av Sommer rett og slett. Med en beskjeden vind i tillegg, var det dermed et fantastisk passende ver for sykkelister. Det gjorde dagens etappe lett og gav enkelte en gjennomsnittsfart på rundt 22km/t. Booket inn på en sjarmerende rorbu her i Henningsver. Dette e som en kan skjønne jenter som vet å ordne seg!
Desverre fikk ikkje alle oppleve Lysstøperiet og de berømte bollene da de har gått over til høstens åpningstider. I stedet gikk vi på klatrecaféen og kjøpte oss varm drikke der.
Ellers så har no et surrehode prestert å miste kamera. En annen har hatt en skrue løs og furuten om det så har vi sånn nokke lunde kontroll på livet.
Selv om ting svikter litt her og der, er vi fornøyd med turen! Og vi har som mange andre latt Lofotens natur og skjønnhet sjarmere oss. så det vil nok bli en,to,tre,flere returer tilbake til disse øyene senere en gang.

Når det gjelder ømme muskler og div. sårhet, kan vi benevne at baken fremdeles kan kjennes noe sår iblant, men er likevel mer herdet.. Uttøying er viktig prioriteRt sammen med daglig inntak av tranomega3-tabletter. Ellers har en av oss har gått noen dager med et gnagsår i form av væskende kjøttsår, men da på framside ankel. Trolig skyldes det sykkelskotrekkene som ikke var beregnet for vedkommendes muskuløse legger.. Grunnet lite heling er ny sårprosedyre satt i verk, og den ser gledelig ut til å hjelpe :) i morgen tenker vi å sykle videre ut Lofoten og få med oss enda mer storslått natur!

2 kommentarer:

  1. å nei var lysstøperiet stengt, det som var min store anbefaling... huff huff får håpe dere kan dra tilbake i sommersesongen:)

    SvarSlett
  2. Ja, den var lei. Men det kjem absolut til å bli ein retur til Lofoten ein gang i høgsesongen for å sjå meir på livet i dei små idylliske paradisene :)

    SvarSlett